image
image
 

Choice Hotels

Choice Hotels Scandinavia AS er Skandinaviens største hotelkæde med en årlig omsætning på 6,5 milliarder kroner og 9200 ansatte. Vi har 24.182 værelser og servicerer mere end 4,4 millioner besøgende om året.
Koncernen markedsfører over 170 hoteller under følgende brands: Comfort, Quality, Quality Resort, Nordic Hotels, Clarion Collection og Clarion på det nordiske marked.
 
Vi er en del af Choice Hotels International, som er verdens 6. største hotelkæde med ca. 5.300 hoteller i 41 lande.
 
Vi tilbyder vores gæster energi, mod og begejstring og tror på, at vores positive udvikling og vækst er resultatet af medarbejdere, der tør at tænke og være anderledes. Vi har samvittighed og arbejder på at skabe en bedre verden for alle - WeCare!
 
 

Choice Club

Et af Nordens største og mest populære bonusprogrammer med ca. 425.000 medlemmer. Når din egen seng er for langt væk, er et af vores 170 hoteller i Norden i nærheden af din destination.
Som medlem i Choice Club er du ekstra vigtig for os, og vi gør altid vores yderste for, at du skal føle dig velkommen!
 
Uanset, hvem du er: Forretningsrejsende, ferierejsende, forældre med børn, single eller senior - ønsker vi at tage hånd om dig! Vi vil give dig den bedste service og de bedste priser. Gå ind på vores hjemmeside og registrer din e-mail og giv os dit samtykke, så vil du fremover modtage vores bedste tilbud og priser - uanset sæson!
 
Det koster ingenting at være medlem. Når du har fået dit Choice Club kort, får du adgang til alle vores tilbud samtidig med, at du optjener bonuspoint. Bonuspoint, som du sidenhen kan indløse til en bonusovernatning på et Choice hotel i og udenfor Norden.
 

Book værelse

Ankomst dato
Choice Hotels calendar
Afrejse dato
Choice Hotels calendar
Værelser
Voksne
Børn

Kontakt os

Navn
E-mail
Meddelelse
 
Clarion Hotel Copenhagen, Adresse: Molestien 11, DK-2450 København SV, +45 70 12 73 73 , Fax: +45 70 12 83 83, E-mail: cl.copenhagen@choice.dk
© 2006-2011 Clarion Hotel Copenhagen
Choice Club Choice Hotels